Villkor

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt som uppstått under frakten. Returer skall skickas som paket och inte mot postförskott. Kontakta oss omgående om du vill returnera en produkt.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska om du utnyttjat din ångerrätt betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom de 14 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaden när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallad skadad vara som kan ha uppstått i frakten.

För mer information se Konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Leverans
Du handlar alltid fraktfritt om du handlar för 1000 kronor i Sverige på Arestudio.com. Vi använder oss utav Posten AB:s tjänster.
Normal leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Vissa produkter är beställningsvara och då är leveranstiden längre och detta nåt vi kommer överens om med kunden. Har du inte mottagit din vara förutsatt den finns i lager inom 7 dagar så vänligen kontakta oss omgående på [email protected]

Ej uthämtade paket
Vid ej uthämtade paket debiterar vi dig en avgift vilken motsvarar kostnaden för frakt, returfrakt och hantering.

Transportskada
Märker du en transportskada skall du även omedelbart anmäla detta till fraktbolaget och göra en skadeanmälan.

Ångerrätt
Som kund har du alltid en ångerrätt på 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara via Internet har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan.
För att ångerrätten skall gälla skall produkten vara i sådant skick som den levererades vid och skickas tillbaka i originalförpackningen.
Kunden ansvarar för att paketet kommer tillbaka till oss.

Vill du returnera en vara så kontaktar du oss via mail: [email protected]

Avbeställning
Ångrar du ditt köp efter lagd beställning kan du maila oss omgående och få beställningen annullerad. Vi kommer då betala tillbaka summan du betalt förutsatt att vi inte redan behandlat din order. Är varan skickad kommer du få hämta ut denna och skicka tillbaka denna till oss (se vidare ångerrätt).